Ghid de stil – șosetele pentru bărbați

Ghid de stil – șosetele pentru bărbați

GIACCA CLUBDECEMBER 3, 20180COMMENTS

Pentru cei care pun preț pe modul în care arată și pe vestimentație în sine, importanța de a alege șosetele potrivite pentru bărbați nu trebuie deloc subestimată. În timp ce unii își cumpără șosete de aceeași culoare eliminând necesitatea de a căuta o pereche potrivită în fiecare dimineață, alții vor opta pentru cât mai multe perechi de culori diferite pentru a le asorta în funcție de ținută.

Un bărbat bine îmbrăcat, cu stil poate fi identificat cu siguranță după șosetele pe care le poartă. Recomandarea Giacca este de a face întotdeauna alegeri inspirate care să vă definească stilul și să vă scoată în evidență personalitatea. Trebuie avut ca punct de pornire modelul pantalonilor și în funcție de asta poți alege o pereche de șosete de culori mai pale sau mai vii. Beneficiul acestui lucru este de a da iluzia de alungire a piciorului și de a ajuta la definirea pantofilor. De asemenea, șosetele bărbătești pot veni în completarea pânzei pantalonilor, adăugându-le pata de culoare de care au nevoie.

Această regulă se aplică în general culorilor mai tari, însă trebuie ținut cont și de celelalte accesorii ale întregii ținute. Dacă optați pentru o pereche de șosete cu un anumit motiv, țineți cont de modelul pantalonilor și de aspectul întregii ținute și accesoriile pe care le purtați. Trebuie să le îmbinați cu atenție, astfel încât rezultatul final să fie cel așteptat. Alegeți o temă generală și păstrați o armonie generală pentru ținuta voastră.

Iată câteva reguli principale de care să țineți cont atunci când adăgați o pereche de șosete ținutelor voastre:

Pantaloni sau costume negre sau de culori închise – șosete negre, gri sau albastru închis

Pantaloni sau costume gri – nuanțe mai închise de albastru sau verde

Pantaloni sau costume albastre – șosete violet, roșu închis, mucegai închis sau nuanțe de roz închis

Pantaloni sau costume tweed – roșu foarte închis, verde măsliniu, muștar, trandafiriu sau portocaliu deschis.

Nu uitați că șosetele sunt un detaliu foarte important în garderobă și, chiar dacă mulți domni nu le acordă o atenție deosebită, dacă nu sunt bine alese, ele pot strica întreaga ținută.

Ele trebuie să fie lungi pentru a nu arăta deloc pielea piciorului, nici măcar atunci când stăm așezați. Dacă alegem să purtăm o ținută elegantă este musai ca și șosetele să fie unele pe măsură. Și aici puteți ține cont de reguli amintite mai sus.

Atunci când vorbim, în schimb de ținutele casual sau cele informale, putem lua în calcul șosetele colorate. Iar dacă ești suficient de îndrăzneț, cu siguranță vei avea de unde alege.

În cazul în care vrei să înveselești o ținută simplă sau dacă vrei să ai o cromatică mai bună pentru ținuta ta, poți alege o pereche de șosete colorate: galben, portocaliu, verde. Tu decizi ce culori ți se potrivesc!

Șosetele în dungi, în carouri sau într-o singură culoare, fie ea galben sau portocaliu sunt toate variante sigure.

Un ultim sfat este să ai grijă la contraste și să păstrezi intensitatea nuanțelor asemănătoare la toate piesele vestimentare pe care le porți.

Acestea fiind spuse, te așteptăm să ne faci o vizită în showroom pentru a alege șosetele potrivite ținutelor tale și primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top