Idei de cadouri pentru bărbați cu stil

Idei de cadouri pentru bărbați cu stil

GIACCA CLUBNOVEMBER 20, 20180COMMENTS

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de luna cadourilor și pentru că oricui ii face plăcere să primească un cadou, ne-am gândit că ar fi util un articol cu câteva sugestii pentru a-l surprinde pe cel drag de lângă tine.

Uneori trebuie să recunoaștem că este o adevărată provocare să găsești cadoul potrivit pentru el. Îți dorești să îl surprinzi de fiecare dată, iar acum ești în pană de idei?

Nu-i nimic. Suntem aici să îți ușurăm munca, iar asta pentru că, un gentleman adevărat cu siguranță nu va fi impresionat cu orice cadou.

Cravata și batista potrivită oricărei ținută business

În cazul în care iubitul tău obișnuiește să adopte ținute business la locul de muncă atunci cu siguranță    i-ar prinde bine încă o pereche de accesorii noi pentru că niciodată nu are suficient de multe pe care să le asorteze tuturor ținutelor sale. Cravata este accesoriul de bază în garderoba oricărui gentleman. Indiferent dacă vorbim despre o ținută business sau una casual, cravata are rolul de a-i oferi un plus de eleganță și rafinament. Iar batista asortată la cravată este un must care va face diferența întotdeauna.

Eșarfa de lână sau cashmir perfectă pentru sezonul rece

Vorbim despre un articol extrem de versatil și extrem de util, mai ales în sezonul rece. Astfel că, indiferent de ocazie sau de sezon, o eșarfă bine aleasă poate fi un atuu al unei ținute bărbătești. Combinația alb cu negru este ideală pentru ținutele clasice formale, iar carourile aduc fără doar și poate distincția de gentleman și accentuează design-ul hainei, oferind un aer aparte întregii ținute.

Diverse accesorii extrem de folosite și utile cărora nu le dă niciodată atenție

Șosetele: Cu toții le purtăm, însă pentru nimeni nu reprezintă o prioritate în garderobă. Fiind un accesoriu diferențiator, mai ales atunci când îl poartă alături de un costum și de niște pantofi, îți poți pune imaginația la contribuție mai ales dacă îi cunoști culorile și modelele preferate.

Bretele: Majoritatea bărbaților au uitat de existența lor și de foarte multe ori își dau seama că ar fi fost mult mai bine să aibă măcar o pereche în garderobă, atunci când sunt în fața faptului împlinit. Fie că au un eveniment unde purtarea curelei nu este o opțiune, sau poate acel pantalon nu este prevăzut cu găici pentru curea.

Bretele sunt extrem de versatile, oferă un aer dandy și nu în ultimul rând sunt practice. Vă recomandăm să alegeți bretele pentru nasturi, fiind cele mai calitative și elegante, în cazul în care luați în calcul un astfel de cadou.

Butoni: Cu siguranță marea majoritate a bărbaților după ce și-au achiziționat o  cămașă cu manșete pentru butoni și-au ales ulterior și butonii. Dacă iubitul tău nu are mai multe modele de butoni, te poți orienta spre acest cadou, deorece butonii se schimbă în funcție de ținuta pe care o adoptă și este un accesoriu care evidențiază atenția bărbatului la detalii.

Tricoul polo

Tricoul polo este cu siguranță piesa cea mai des întâlnită în garderoba unui bărbat. Bărbații iubesc tricourile polo deorece reprezintă piesa care se potrivește pe orice tip de ținută, de la casual până la cea sport.

Cu acest cadou nu ai cum să dai greș, deorece tricourile polo se găsesc într-o gamă largă de culori și modele, iar iubitul tău cu siguranță se poate regăsi în una dintre ele. Este recomandată alegerea unor culori temperate (bleumarin, gri, vișiniu, verde închis) deoarece sunt mult mai ușor de accesorizat.

O cămașă clasică pe care poți inscripționa inițialele lui

Dacă îți place să îl surprinzi în mod plăcut de fiecare dată și ești genul de persoană care preferă cadourile personalizate, atunci poți opta pentru o cămașă casual sau business pe care o poți broda cu inițialele lui. Fii sigură că o va purta cu drag, aducându-și aminte de momentul în care i-ai dăruit-o. Poți alege dintre o mulțime de texturi și modele, iar detaliile vor face întotdeauna diferența: gulerul, nasturii sau manșetele. Dăruiește-i un simbol al eleganței pe care să îl poarte la ocaziile speciale din viața voastră!

Un portofel sau portcard din piele în care să își țină actele importante

Chiar dacă este un cadou frecvent întâlnit și poate fi o alegere destul de clasică, un portofel din piele este un cadou util pe care îl poți face atunci când ai o ocazie specială. Sau când vrei doar să îl surprinzi cu un accesoriu nou! Dacă alegi o piele de bună calitate, va fi un accesoriu de nelipsit. Va fi un cadou rafinat și apreciat pentru un domn preocupat de imaginea sau de cariera sa, asta pentru că își poate include acolo și notițele sau cărțile de vizită importante de la partenerii săi.

Așadar, sperăm cu sugestiile noastre de mai sus ți-au fost de ajutor astfel încât să alegi cadoul potrivit pentru evenimentele ce se apropie. Dacă ai timp, te așteptăm să ne faci o vizită în atelier pentru a te ajuta să alegi cadourile perfecte pentru el!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top