Noile cataloage perfecte pentru costumul business

Noile cataloage perfecte pentru costumul business

La Giacca au ajuns noile cataloage perfecte pentru costumul business!

Stim cu totii ca stofele folosite la crearea costumelor pe comanda au diferite compozitii si proprietati, de la stofe subtiri de vara pentru un costum cat mai vaporos pana la stofe groase folosite pentru paltoane.

Cu toate acestea ce proprietati trebuie sa aiba stofa folosita la costumele business, costumele care sunt purtate cel mai des si un timp cat mai indelungat?  Indiferent de statutul social sau de activitatile zilnice, se intampla sa iti incepi ziua în costumul business si sa il porti pana la sfarsitul zilei datorita programului incarcat. In acest caz tinuta ta trebuie sa arate impecabil pe toata durata zilei.

GRADUL DE SIFONABILITATE

Cea mai importanta proprietate a stofei in astfel de cazuri este gradul de sifonabilitate. Tehnologia in industria producatorilor de tesaturi a evoluat enorm, eliminand mitul ca orice stofa din lana 100% si cu o finețe ridicata se sifoneaza foarte rapid.

TRANSFERUL TERMIC.

Este extrem de important ca un costum business sa fie confecționat numai din lana 100% sau din amestec cu tesaturi naturale (matase, mohair) pentru a asigura transferul termic, chiar si in cele mai calduroase zile de vara.

IMPERMEABILITATEA

Ultima, dar poate cea mai importanta este impermeabilitatea. Stofele care detin aceasta proprietate sunt intr-adevar destinate costumelor business, deoarece elimina orice posibilitate de a fi luat prin surprindere.

Ideal este ca un costum business pe comandă sa fie executat dintr-o stofă care conține toate aceste proprietati la un loc.

Dupa ce am enumerat cele mai importante calitati mai putem adauga faptul ca in aceste doua noi cataloage se regaseste o paleta larga de printuri si modele fine. Impreuna cu cele doua culori de baza (bleumaren si gri) creeaza armonia perfecta a costumului business potrivit gentlemanului contemporan

iTravel de la Cerruti si Dinamico de la Carnet, sunt colectiile de stofe menite să satisfacă orice client care are nevoie de toate acestea pentru a detine un costum business in adevăratul sens al cuvântului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top