DESPRE NOI

ECHIPA GIACCA

Sergiu Maximov
SERGIU MAXIMOV

Fondator / Master Tailor

ALEX MĂRĂCINE

Fondator / Master Tailor

POVESTEA NOASTRĂ

pasiune-croit-0

Autenticitatea este de cele mai multe ori o prelevare a pasiunii, iar in spiritul elegantei exista oameni care isi dedica timpul pentru a conserva stilul, pentru a da clasicului o noua intelegere in contemporan. Respectul pe care ei il poarta in suflet fata de lumea mestesugului este ceea ce pretind de la oamenii din jurul lor, iar codul vestimentar este bine ancorat in prezent si trebuie onorat ca atare. 

Vorbim despre Sergiu Maximov si Alexandru Maracine, fondatorii Men’s Square, o frumoasa casa de tailoring din Bucuresti, unde stilul bespoke a prins noi radacini gratie priceperii si predispozitiei lor pentru perfectiune, iar astazi, cei doi lucreaza sub acelasi acoperis, doar ca sub alt nume, Giacca. Cei doi se cunosc de foarte multi ani, sunt buni prieteni inca din vremea universitatii pe care au urmat-o, un paradox impardonabil in comparatie cu meseria aleasa la finele timpului, amandoi avand diplome ce-i atesta ca a fi ingineri, talentati as putea spune. Insa ingineria are placerile ei, asa cum, croitoria are satisfactiile ei, iar cele doua nu puteau fi impacate, asadar, doar una le putea carmui truda catre succes. Numele brandului a fost si este sustinut prin munca, iar reinventarea a coincins de fiecare data cu evolutia celor doi in aceasta frumoasa meserie. Nu o data au recunoscut, cat de mult au insemnat toti acesti ani pentru ei, ani pe care i-au fructificat cunoscand alti maestrii croitori de la care au invatat diverse tehnici, atat in tara cat si peste hotare, incercand sa respecte cat mai cu temei autenticitatea stilului, despre care ei spun ca a fost reinterpretat in felurite moduri de cand ei au ales sa-i dea glas. 

Giacca a insemnat un pas al maturitatii, atat al tinerilor croitori in acest business frumos, cat si al tinutelor promovate de ei. Un astfel de moment al temeiniciei este intalnit deseori in parcursul unui business, iar astazi, Giacca este tot ceea ce Sergiu Maximov alaturi de Alexandru Maracine si-au dorit sa fie, un simbol al elegantei.

In cadrul Giacca, importanta atelierului este vitala, iar lucrand alaturi de o echipa mai numeroasa decat in alti ani, cei doi ne dezvaluie ca munca in echipa are rezultate excelente, atunci cand toti oamenii dintr-o incapere lucreaza in acelasi scop, produsul finit va avea calitatea mult dorita. In cadrul atelierului, cei doi se antreneaza continuu in tainele productiei, explicand ca acest antrenament nu trebuie sa se opreasca niciodata, caci nimeni nu are timp sa se impiedice de perioade de stacnare ori de autosuficiente. Prin acest antrenament, Giacca a realizat produse care ating cu lejeritate acelasi nivel de lucratura, precum marile branduri internationale care impart aceasta lume a costumelor pe comanda. Toate aceste experimente facute de ei i-a ajutat sa perfectioneze diverse tinute ale marilor companii de peste hotare, invatand lucratura lor si perfectionand-o prin adaugiri.

Giacca reprezintă astăzi noţiunea desăvârşirii prin excelenţă, acolo unde calitatea primează, iar satisfacţia fiecărui client este de neînlocuit.

APARIȚII MEDIA

articole în presă

„Romania duce o foarte mare lipsa de personal calificat”

O scurta prezentare a business-ului GIACCA, unde aducem in discutie lipsa majora de personal calificat pe care o are Romania in momentul de fata.
 
 
 

articole în presă

„Hai să facem ce ne place!”

Asta și-au spus Alex și Sergiu când erau studenți la Politehnică și au realizat că, de fapt, nu se visează ingineri electroniști, ci sunt mai degrabă pasionați de eleganța masculină și vor să îi consilieze pe bărbați cum să se îmbrace.

CONTACTEAZĂ-NE!

Te vom ajuta să îți alegi materialele potrivite și să îți definești ținuta perfectă.

Scroll to Top