PASIUNE PENTRU CROIT

COSTUMELE NOASTRE

La GIACCA avem o mare pasiune pentru tot ce ține de croitorie pe comandă. Noi nu complicăm lucrurile, având același sistem ca și sartoriile italiene. Totul se execută în atelierul nostru cu croitori bine instruiți în Roma și Napoli, pe tiparele Napoletane fără cusur.

Toate costumele noastre încep cu crearea propriului tipar de la zero, realizat manual, acesta fiind păstrat pentru comenzile ulterioare.

 

Costumele noastre ofera un croi italian modern. Sunt realizate folosind tehnici de cusaturi manuale vechi si sunt livrate cu o nota personala. Calitatea costumelor noastre bespoke este nucleul a tot ceea ce facem. Construim fiecărui client un tipar unic tăiat manual, fiind punctul de pornire al fiecărui costum la comandă. Bespoke Vă oferim croieli clasice Napoletane acompaniate de țesături italiene și britanice. Costumele personalizate sunt apoi lucrate manual în atelierul nostru.  Pentru a afla mai multe despre producție vizitați procesul de execuție.

COSTUMELE NAPOLETANE

Atunci când ne gândim la orașe istorice, mințile noastre se duc de obicei spre arta care reprezintă regiunea. Cu toate acestea, în mod remarcabil, arta principală în Napoli mai degrabă este arta croitoriei. 

Maeștrii croitori au reușit prin pasiunea și talentul lor să aducă croitoria la rang de artă. Iar atunci când spui croitori napoletani știi că te referi la cei mai buni din acest domeniu.

Unii spun despre croitorii napoletani că sunt foarte receptivi în legătura cu morfologia trupului. Haina reprezintă o extensie a corpului. 

Probabil croitorii italieni au dezvoltat un al șaselea simț pentru tot ce înseamnă linii și dimensiuni. Astfel tradiția se împărtășește de la vârste fragede de 9-10 ani. Atunci au primul contact cu țesăturile și acul de cusut. Acestea trezesc emoții si in prezent și de aici o mare pasiune pentru costumul la comanda.

 Scopul “GIACCA” este de a sprijini și de a menține tradiția Napoletană într-un oraș „automatizat”. prin atragerea unei noi generații de domni eleganți și moderni îmbrăcați după vechile tradiții Italiene.

CONTACTEAZĂ-NE!

Te vom ajuta să îți alegi materialele potrivite și să îți definești ținuta perfectă.

Scroll to Top