PROCES DE LUCRU

CONSILIERE

Un costum nu este perfect daca nu isi are consilierea pe masura. Fiecare eveniment din viata noastra impune o anumita conduita vestimentara, iar noi suntem aici pentru a elimina orice dubiu, ajungand cu usurinta la varianta corecta.

In calitate de experți în domeniu, cunoaștem regulile, furnizorii și modul de a oferi o valoare maximă clientului nostru. Interesul său personal este prioritatea noastră permanentă.

Oferind servicii complete, ne mândrim cu o experiență plină de satisfacții cu efort minim din partea clientului.

BESPOKE TAILORING - costume la comanda

Costumele noastre lucrate manual sunt cu desavarsire ceea ce un costum bespoke este menit sa fie. Fiecare costum este croit individual, necesitand doua probe intermediare si una finala.

De la croitul pentru fiecare client in parte, cu un full canvas de cea mai buna calitate insailat de mana, butoniere si tighel facute manual, acesta este costumul pe care fiecare domn si-l doreste.

Costumele barbatesti GIACCA au la baza tipare Napoletane, atent studiate de generatii diferite de croitori. Fiecare croiala este gandita pentru a scoate in evidenta silueta sau pentru a ascunde micile imperfectiuni ale corpului pe care cu totii le avem. Rolul unui costum la comanda bespoke este de a pune in evidenta toate punctele forte pe care le avem

De la clasica “giacca napoletana” in doi nasturi si o a treia butoniera ascunsa pana la versatilul sacou la doua randuri de nasturi, tiparele noastre cuprind o gama larga de modele, indiferent de gust sau varsta.

Ca tesaturi veti gasi o gama variata de la cei mai buni furnizori de stofa mondiali:
Scabal, Loro Piana, Holland&Sherry, Lanificio Cerruti, Carnet – Fratelli Taglia di Delfino, Emanuel Ungaro, Drapers, etc.

procesul-de-executie-0

CONTACTEAZĂ-NE!

Te vom ajuta să îți alegi materialele potrivite și să îți definești ținuta perfectă.

Scroll to Top